Work – Life Balance Yoga Retreat Na Ižu, 9. – 16.5.2020.

Work – life balance yoga retreat na Ižu, 9. – 16.5.2020.

Novi retreat u ponudi!

Work – life balance yoga retreat nastao je kao odgovor na svakodnevni život zapadnog čovjeka. Mnoge okolnosti oko nas ne možemo promijeniti, ali možemo utjecati na naše viđenje vlastitog života i preuzeti odgovornost za promjene koje možemo napraviti u sebi.

Kroz tjedan ćemo kombinirati praksu yoge i vježbe iz sistemskih konstelacija, a integrirat ćemo stečena iskustva kroz praksu meditacije.

Dan ćemo započeti dinamičnijom yoga praksom – kroz nježne sekvence yoga položaja, a završiti yin praksom – u položajima koje zadržavamo duže vrijeme, uz ugodnu glazbu.
Konstelacijski rad sastojat će se od grupnih vježbi u kojima ćemo odrediti status ključnih elemenata našeg života i stupanj uspješnosti postizanja balansa između posla, socijalnog konteksta i našeg općenitog zadovoljstva vlastitim životom. Bavit ćemo se i prepoznavanjem prepreka te mogućnosti za uvođenje pozitivnih promjena u vlastiti život, kroz nove dnevne rutine i stvaranje više prostora za vlastito ostvarenje.

Meditacije koje ćemo prakticirati u službi su integracije i usvajanja promjena i spoznaja kojima se bavimo. Prakticirat ćemo yoga nidru i chakra meditacije.

Unatoč nešto intenzivnijem rasporedu, predvidjeli smo i dovoljno slobodnog vremena za uživanje u prirodi i vlastitim aktivnostima po želji.

S obzirom da retreat vode 2 učitelja, polaznicima su omogućene i osobne konzultacije prema potrebi i svakodnevne asistencije te personalizirani pristup.

Dnevni raspored:

8 – 10 Jutarnja praksa – dinamičniji yoga sat + meditacija

10 – 11 Pauza za doručak

11 – 13 Konstelacijski rad

13 – 16 Pauza za ručak, odmor i vlastite programe

16 – 19 Meditacija i yin yoga praksa

19 Večera i vrijeme za vlastite programe

Cijena programa retreata:
150 eura – za osobe koje su smještene u hotelu
170 eura – za osobe koje su smještene van hotela

Smještaj:
Retreat se održava u hotelu Korinjak, prvom vegetarijanskom hotelu na našoj obali.

Smještaj je potrebno rezervirati u vlastitoj organizaciji i pri rezervaciji napomenuti da dolazite na ovaj retreat.

Cjenik hotela: http://korinjak.com/cjenik/

Voditelji:
Ivana Crnčić i Andrija Bosanac Schroetter